Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Elsa on talon uusin asukas lyhytkarvainen mäyräkoira narttu,Myrskynmerkin tytär,virallisemmin Badamtam`s Pyörremyrsky . Liekö nimi jonkinlainen enne,meinaan Elsa on kirjaimellisesti PYÖRREMYRSKY!Viuf,vauf,vouf...tuolta tul,sinne men,näkikö kukaan minne ja mitä teki??

Putkilla ollaan muutaman kerran käyty kettua kattomassa ja totesin että neiti ei siinä lajissa harjoittelua kaipaa!Heti elokuussa kokeeseen B:tä tavoittelemaan:)Ja niinhän siinä kävi että B tuli!Ja toinen heti perään seuraavassa kokeessaan.

Parissa näyttelyssä Elsa on poikennut ja nuoresta iästä huolimatta ollut jo ROP,SERT,RYP3 sekä 2X VARASERT.Kaunis neito Elsasta kasvamassa.Käyttöpuolella takana kaksi  MEJÄkoetta josta kotiintuomisina kaksi YKKÖStulosta! Vajaa 14 kk ikäisenä siirto jo VOIttaja-luokkaan!

Elsalle on hyvin mennyt perille Erkin opit.Ihan kuin äitinsä,mielipuuhiin kuuluu kaivella niitä pirun kuoppia pitkin pihaa,tonkia niistä kivet ja kantaa ne rappusille tai mieluummin keittiöön....Tai vaihtoehtoiseti pitää Erkkiä jonkinlaisena "supikoirasimulaattorina",korvasta,kurkusta,hännästä tai mistä nyt sattuu saamaankaan kiinni tiukka ote hampailla,kamala murina ja puistelu päälle..Ei ole tytölle tuota itsesuojevaistoa siunaantunut...9-kuisena oppi myös hymyilemään kuten äitinsä:)

Elsa on HYVIN rohkea(ellei jopa tyhmän rohkea),ystävällinen,utelias,kuuliainen(ainakin vielä=))ja ihan täysi riiviö!Elsasta on lupa odottaa tulevaisuudessa vaikka mitä!

 

     

 

                              

©2019 Hyrskynmyrskyn kennel - suntuubi.com