Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

                           s.11.7.2008 - k.29.10.2011

 

 

   

Hän on Ilometsän vilinä ,kutsumanimeltään Fanni.Fanni tuli meille sijoitukseen Sippolasta, Satu ja Harri Siveniltä.Fanni on  karkeakarvainen mäyräkoira ja syntynyt 11.7.08.

Pennut Fanni sai 31.3.2010 FI SE KVA-A Rafaelin kanssa.4n+1u.Painot pikkuisilla 240g,260g & 2x 280g.Nimekseen pennut saivat Ilometsän Lootus,Lola,Lulu,Lili ja Lexus.Tämän myötä sijoitussopimus päättyi ja Fanni siirtyi meidän omistukseen.

 Fannista on tullut oikein mukava kaveri,hieman jääräpäinen,mutta eikös akat aina vähän ole:)Fannista elämää ei kannata ottaa liian vakavasti,kunhan tässä olen ja menen...ja haukun...Ihan kaikki tekeminen on myös fannista hauskaa.Metsässä voi ajella niin kettuja,pupuja,hiiriä kuin autonjälkiäkin...Mejää olen yrittänyt Fannille opettaa,mutta se ei taida olla Fannin laji,kaikki muut hajut kun on paljon mielenkiintoisempia kuin verijälki.

Uiminen on Fannin lempipuuhaa,ihan sama onko järvi,joki,oja vai lätäkkö,yhtä innolla aina polskimaan:)Vesiriistaakin ollaan yritetty treenailla,mutta lokkikaan ei Fannia sytytä.Kuka nyt kuolleesta elukasta jaksaisi kiinnostua,elävät linnut kyllä haukutaan ja jahdataan...

Kettua ollaan käyty putkilla katsomassa ja siellä haukku irtosi hienosti!Mutta sepä olikin elävä,liikkuva eläin jota oisi tosi kiva päästä retuuttamaan..LUT-kokeista on kaksi B-tulosta ja onhan sitä A:takin yritettävä!Toivottavasti LUME tuloksiakin olisi tänä tai ensi talvena odotettavissa.

Jänistä,kettua,kauristakin olisi tarkoitus fannilla ajattaa,intoa/haluja ainakin löytyy,toivottavasti ikä tuo myös varmuutta ja tulevaisuus vähälumisemmat talvet jotta pääsisi sitä ajoa harrastamaan...Kun ajohommiin ei ole ollut lumen takia asiaa,yllättäen Fannikin on löytänyt itsensä luonnonluolilta ja kyllä,hienosti osaa maan alla toimia:)

Näyttelyistä on tällä hetkellä 2x SERT ja pari VARASERTiä ja kauniisti Fanni osaa liikkua ja seisoa,mitä nyt häntä tuppaa nousemaan liikkeessa taivaisiin...

 

 

                              

©2019 Hyrskynmyrskyn kennel - suntuubi.com