Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                              

Iloinen irvistys kaikille!!! (Erkki osaa hymyillä niin että ikenet loistaa,mikä naurattaa minua aina yhtä paljon=))

Minä sitten olen Erkki,hauska tutustua!Syntynyt 21.9.2005.Olen lyhytkarvainen mäyräkoira NARTTU! (ei nimi naista pahenna)

Viralliselta nimeltäni FIN KVA-L  FI KVA-M FI JVA Myrskynmerkki .Tulin tänne Pehkosille(2.6.08) sijoitukseen Pauliina Sjöholmin luota.Kasvattajani on Karl Johan Lindfors Raisiosta.

12.4.2010 Sain pennut keisarinleikkauksella(pennut 340g,360g,400g & 420g) 3n + 1u CIB FI SE EE RU MVA KVA-L Luotometsän Pelen kanssa jonka myötä sijoitussopimus päättyi ja omistusoikeuteni siirtyi emännälleni.

Kettua olen haukkunut käyttövalioksi asti ja nyt uuden emännän myötä on tullut uusia harrastuksia,joista ensimmäisenä mejä.Ihan mukavaa puuhaa ,parasta siinä on kuitenkin se ihana sorkka jäljen päässä.Sitä voisi retuuttaa ja kantaa loputtomiin. Vuonna 2008 kerettiin yksissä mejäkokeissa käydä jäljestämässä AVO1 tulos.Vuonna 2009  olin  kymenlaakson mäyräkoirien AVO-luokan mejämestari!Siirryttiin myös VOI-luokkaan.Kesällä 2010  tuli sitten tarvittavat VOI-luokan ykköstulokset jäljestämisvalioitumiseen:)!Olin myös Kymenläänin kennelpiirin piirinmestari 2!Käväisin myös Suomen mäyräkoiraliiton järjestämässä mäyräkoirien rotumestaruusmejässä,mikä on jo sinänsä kunnioitettava saavutus.Ja pisteenä iin päälle MEJÄ-kausi päätettiin SUOMENMESTARUUSKISOIHIN!!!Aivan mahtava kesä 2010:)

Eikä vuosi 2011 jäänyt sen huonommaksi.Jäljestys loksahti Erkin aivoissa paikoilleen ja huippupisteitä napsittiin MEJÄkokeista.Kolme parasta 1/50,1/49,1/49!

Vuonna 2012 tuli sitten Kymen mäykkyjen VOI-luokan mejämestaruus pisteillä 49! Sekä kerhon paras jälkikoira kiertopalkinto.Tänä vuonna oltiin jo kolmatta kertaa peräkkäin piirinmestaruus ja rotumejässä.

Ensimmäisestä LUMEkokeesta tyylikkäästi 1 tulos parhaalla mahdollisella arvostelulla=)Ja parin viikon päästä toinen LUMEkoe josta  toinen ykkös tulos ja näin ollen minusta tuli metsästysvaliokin!Olin Kymenlaakson mäyräkoirat ry:n vuoden 2009 KERHON PARAS LUOLAKOIRA!

Vuonna 2014 Kymenläänin kennelpiirin PIIRINMESTARI mejässä!

 

Lempipuuhaani  kotona on kaivella koiran kokoisia kuoppia pihalle ja etsiä niistä sitten kiviä ja kantaa ne sisälle ,emäntä mokoma vaan aina kantaa ne takaisin ulos.Puunjuuria ja kaikenmaailman koloja on myöskin aivan ihana repiä ja kaivella.Lenkillä jokainen eteeni osuva hiiri/myyrä/rotta kohtaa tiensä pään ja pistelen ne parempiin suihin.

Olen kuulemma erittäin aktiivinen,sisukas ja hellyyden kipeä tyttö ehkä hieman höpsökin ja mielettömän AHNE.Sekä aina valmiina toimintaan!

                                       

                                           

 

                              

©2019 Hyrskynmyrskyn kennel - suntuubi.com